ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ. ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΒΑΣΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΠΛΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ.

ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΓΡΑΒΑΤΕΣ ΠΟΥ ΦΟΡΑΝΕ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΟΤΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ;

ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ;  ΘΑ ΓΥΡΙΖΕΙ Η ΓΗ ΑΝΑΠΟΔΑ; ΘΑ ΣΒΗΣΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ;  ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ; ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ;  ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ Ο ΤΣΑΚ ΝΟΡΙΣ; ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΑΖΕΙ Η ΓΗΣ ΧΟΡΤΑΡΙ; ΘΑ ΣΤΕΡΕΨΟΥΝ ΑΠΟ ΓΑΛΑ ΟΙ ΑΓΕΛΑΔΕΣ; ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ; ΘΑ ΔΕΙΣ ΚΑΡΑΒΙ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ;  Η  ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ;

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΤΙΣ ΓΡΑΒΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΚΡΗ ΘΑ ΤΗΝ ΔΕΣΟΥΝ ΣΤΟ ΔΕΝΤΡΟ. !!!!!

ΩΡΑΙΑ Η ΣΑΤΥΡΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.

ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΣΤΗ ΖΩΝΤΑΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ,  ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΕΝΙΚΗ ΥΦΕΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ ΠΟΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΕΙ ΕΠΙΤΑΧΥΝΟΜΕΝΑ, ΟΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ. ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ.!!! ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΟΙ  ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ.   ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΛΟΓΙΚΗΣ. ΤΥΧΑΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ; ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΦΕΛΕΙΣ ΝΑΙ. ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΣΤΗΡΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ, ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ.

ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΕΝΑ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΥΡΟ ΚΑΙ  ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ, Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΣΙΓΟΥΡΗ. Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΔΙΟΤΙ ΕΤΣΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ. ΤΟ ΕΝΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΒΑΣΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΚΑΤ’ΑΡΧΗΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.

ΕΞΩΔΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ ΤΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΜΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΑΡΝΗΣΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ, ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΙΣΟΤΙΜΙΑ ΔΡΑΧΜΗΣ ΕΥΡΩ, ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΘΟΡΙΣΕΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΙΣΟΤΙΜΙΕΣ. ΑΛΩΣΤΕ  ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΒΓΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ, ΤΟ ΕΥΡΩ ΘΑ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΑΣ. ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΝΟΥΜΕ 1 ΔΡΑΧΜΗ ΝΑ ΙΣΟΥΤΑΙ ΜΕ 1000 ΕΥΡΩ, Η 1000 ΔΡΑΧΜΕΣ ΝΑ ΙΣΟΥΝΤΑΙ ΜΕ 1 ΕΥΡΩ. ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΟΤΗΜΙΑ ΤΗΣ ΔΡΑΧΜΗΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ Η ΔΡΑΧΜΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΜΕ ΟΣΕΣ ΔΡΑΧΜΕΣ ΘΕΛΟΥΜΕ, ΕΛΕΝΧΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΙΣΟΤΙΜΙΕΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ.

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΧΩΡΙΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ  ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΜΕΝΟΙ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ, ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΟΠΩΣ Η ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ Η ΚΙΝΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ.

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ. ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ.

ΠΑΝΤΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΛΥΣΗ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΥΡΩ, ΑΛΛΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΥΡΩΠΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ ΕΥΡΩΠΑ’Ι’ΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΣΤΗ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ.

ΟΜΩΣ ΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ, ΤΟΤΕ ΑΝΟΙΓΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΔΙΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΔΑΣ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΥΡΩΖΩΝΗ, ΟΠΟΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΩΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΗ.

ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ Η ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ ΤΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ, ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑ’Ι’ΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s