Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥΣ, ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΤΟΥΣ

ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ellasdimokratia.wordpress.com ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ :

ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΝΤΕΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΑ ΔΙΛΗΜΜΑΤΑ, ΟΠΩΣ :

ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ :  ΕΥΡΩ, Η ΔΡΑΧΜΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΡΟΦΗ
ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.  ΔΡΑΧΜΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, Η ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ
ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ: ΑΝ ΒΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΧΡΗΜΑΤΟΔΩΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ: ΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ. Η ΜΟΝΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΩΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ.ΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΗ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΠΤΩΧΕΥΣΗ. ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΩΝ ΜΑΦΙΟΖΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ, ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ. ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ Η ΧΡΗΜΑΤΟΔΩΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΣΤΟΥΣ ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ  ΣΩΖΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ.
 
Ο ΤΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ. Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ, ΑΝ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ  ΕΥΡΩΖΩΝΗ ΤΩΝ ΜΑΦΙΟΖΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ, ΤΟΤΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΣΩΖΕΤΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ.
Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ. 
ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΜΑΦΙΟΖΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚΒΙΑΖΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ ΜΕΡΙΚΩΝ ΟΡΩΝ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ.
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ, ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ, ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ, ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.
ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ, ΦΑΣΙΣΤΕΣ
ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 
 
Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s