Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΜΑΦΙΟΖΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΤΟΞΙΚΟΥ ΕΥΡΩ ΚΑΙ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΡΑΧΜΗΣ

ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ellasdimokratia.wordpress.com ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ :
ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
ΚΑΙ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ, ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΤΟΞΙΚΟΥ ΕΥΡΩ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΤΗΣ ΔΡΑΧΜΗΣ. ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΓΕΛΕΙΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΜΕ ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΜΕ !!!!!!!!!!
ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ; ΟΙ ΜΑΦΙΟΖΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΜΑΣ  ΛΕΝΕ ΟΤΙ Η ΔΡΑΧΜΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΑΣ; ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟΒΛΑΚΩΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗΣ.
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΗ. ΤΟ ΤΟΞΙΚΟ ΕΥΡΩ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΤΗΣ ΠΑΥΣΗΣ ΠΛΗΡΟΜΩΝ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ. ΤΟ ΕΥΡΩ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ, ΛΟΓΩ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΥΣΗΣ ΤΩΝ ΓΕΝΝΗΣΕΩΝ. ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΕΝΩ ΜΕ ΤΟ ΕΥΡΩ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ, ΟΙ ΜΑΦΙΟΖΟΙ ΤΑΡΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΕΣ, ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΤΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΧΑΝΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ.ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΟΙ ΜΑΦΙΟΖΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗΣ ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΡΑΧΜΗΣ.
ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝ ΠΑΜΕ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ; ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ, ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ. ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΔΙΟΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΤΕΑΡΑΣΤΙΑ ΚΕΡΔΗ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙΑ, ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΟΣΕΣ ΔΡΑΧΜΕΣ ΘΕΛΟΥΜΕ, ΚΑΘΟΡΙΖΟΝΤΑΣ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΙΣΟΤΙΜΙΑ ΤΗΣ ΔΡΑΧΜΗΣ ΜΕ ΤΑ ΞΕΝΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ, ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ.
ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ ΘΑ ΜΗΔΕΝΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΝΑ ΜΗ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ. ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ, Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΜΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΕΡΔΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΗΞΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗ ΔΡΑΧΜΗ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. 
ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ ΤΗ ΔΡΑΧΜΗ, ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΕΞΑΓΟΓΩΝ ΜΑΣ ΛΟΓΩ ΤΙΣ ΧΑΜΗΛΗΣ ΙΣΟΤΙΜΙΑΣ ΤΗΣ ΔΡΑΧΜΗΣ, ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΦΤΗΝΑ ΚΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΛΛΩΝ ΧΩΡΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΕΥΡΩ Η ΔΟΛΑΡΙΟ.
ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΗ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΤΑ ΕΥΡΩ Η ΤΑ ΔΟΛΑΡΙΑ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΞΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΔΡΑΧΜΗΣ.
ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΛΟΓΟ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΠΕΙΔΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΔΡΑΧΜΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΦΤΗΝΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΕΥΡΩ Η ΔΟΛΑΡΙΑ.
Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΕΥΡΩ ΤΩΝ ΜΑΦΙΟΖΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ, ΕΝΩ ΟΙ ΜΑΦΙΟΖΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ,
ΕΝΩ ΜΕ ΤΗ ΔΡΑΧΜΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ. ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΤΗ ΔΡΑΧΜΗ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΟΚΑΓΛΥΦΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΥΗΜΕΡΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.
ΤΕΛΟΣ Η ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΜΑΦΙΟΖΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ. ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.
ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΡΑΧΜΗ. ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΤΩΝ ΜΑΦΙΟΖΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ.
ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
 
 
Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s