ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ  ΣΥΜΠΟΛΙΤΗΣΕΣ,
ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΝ ΛΑΟ, ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΔΙΕΞΑΓΟΥΝ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ. ΕΙΝΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ. ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΟΡΟ’Ι’ΔΙΑ, ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΟΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ, Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΙΔΙΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ.
ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ, Ο ΕΞΑΠΑΤΗΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ, ΕΚΛΕΓΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ  ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ, ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΟΠΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΕΚΛΕΓΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΥΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΟΥ.
ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΙΣ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ, Ο ΛΑΟΣ ΕΚΛΕΓΕΙ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ, ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΕΞΑΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΛΑΟ, ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΑΤΑΖΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ.
ΕΝΩ ΣΤΗΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΨΗΦΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΜΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ.
ΑΥΤΗ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΑΤΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΨΕΥΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΚΡΥΒΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ.
Η ΑΠΑΤΗ ΑΥΤΗ ΟΜΩΣ, ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΟΙ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΟΥΝ, ΓΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΝΙΚΑΕΙ ΠΑΝΤΑ.
ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΟΙΠΟΝ, ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΗΡΗ ΓΝΩΣΗ, ΟΤΙ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ.
ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΟΡΑΓΑΝΑ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΑΣ.
ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΦΑΝΕΡΩΘΗΚΕ Η ΑΠΑΤΗ ΤΟΥΣ, ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΛΗΡΗ ΓΝΩΣΗ ΟΤΙ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ  ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ, ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΨΕΥΤΟΕΚΛΟΓΕΣ, ΕΝΑ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΚΟΜΜΑ,  ΔΙΟΤΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΥΤΕ ΚΑΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΑΛΛΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΥΒΕΡΝΟΝΤΕΣ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΘΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ, ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΚΟΜΜΑ.
ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ, ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΚΟΜΜΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ, ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ, ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ, ΧΩΡΙΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ Η ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΞΩΝΤΟΣΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ, ΜΕ ΝΕΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.
Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΕΣ, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΔΕΝ ΔΙΑΧΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΔΕΞΙΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΟΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΔΙΑΧΩΡΙΖΟΝΤΑΙ  ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ,  ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ Η ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ,Η ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΛΕΥΚΟ Η ΑΚΥΡΟ,ΕΚΤΟΣ ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΓΓΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΨΑΝ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΟ. ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ Ο ΛΑΟΣ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΕΙΑΣ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ. ΣΗΜΕΡΑ  ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ Ο ΛΑΟΣ, ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΟ ΟΤΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΜΙΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ. ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΦΑΣΙΣΜΟ. ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΠΩΣ; ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ. Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΩΤΗΤΑ. ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟΝΙΑ ΤΗΣ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΨΗΦΙΖΩΝΤΑΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΘΕΛΗΣΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ. ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑΣ ΤΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ. ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ ΓΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. 
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ  ellasdimokratia.wordpress.com

Υ.Γ. ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ, ΟΥΤΕ ΔΕΞΙΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s