Η ΕΞΟΔΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ, ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ, ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΠΡΕΣΒΕΥΤΗ ΤΟΝ ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ. Η ΡΩΣΙΑ ΘΕΛΕΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.! ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗΣ: ΄΄ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΩΤΗΤΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΧΩΡΕΣ, ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ΄΄. ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΡΩΣΙΚΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΙ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΝΩΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΠΡΟΟΔΟ ΤΩΝ ΔΥΟ ΛΑΩΝ.

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΑΒΒΙΔΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΙ
ΡΩΣΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ ΚΑΙ
ΤΕΚΝΟ ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. ΣΤΟ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΑΓΩΝΕΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ.

Ακολουθεί απόσπασμα της δήλωσης του Ιβαν Σαββιδη:   ΄΄Σε περίοδο όπου η κρίση χτύπησε σχεδόν όλους τους τομείς της Ελλάδα, ο «ΠΑΟΚ» βρίσκονταν στο χείλος της επιβίωσης. Θα μπορούσα απλώς και ήσυχα να παρατηρώ τι συμβαίνει με τον σύλλογο; Νομίζω πως όχι. Και αποφάσισα: ο σύλλογος που μεταφέρει την κληρονομιά της Κωνσταντινούπολης, και πνευματικά είναι κοντά σε εμένα προσωπικά όπως και σε χιλιάδες Έλληνες στο μετασοβιετικό χώρο, πρέπει να ζήσει!

Αυτό, θα είναι κάτι που συμβολίζει την ενότητα των δυνάμεων που ενδιαφέρονται για τη συνέχιση της Ελλάδας. 
Συνειδητοποιώντας ότι η Ελλάδα σήμερα βρίσκεται σε κρίση εξαιτίας κάποιων αντικειμενικών λόγων, και η οποία έχει μεγάλη επιρροή στην Ευρώπη και την Αμερική, εμείς μπορούμε να της προσφέρουμε ως επιλογή τη σοβιετική και μετα-σοβιετική ιδεολογία, η οποία είναι κοντά στη γενιά μου, για παράδειγμα, στον αθλητισμό.

Και για μένα, ως ένας  Ρώσος επιχειρηματίας, είναι σημαντικό να υπάρχει ενότητα ανάμεσα στις δύο χώρες σε διάφορους τομείς: Δεσμευόμαστε για ενότητα και στις επιχειρήσεις και στις κοινωνικές δραστηριότητες και τον αθλητισμό. 

Είμαι πεπεισμένος ότι θα πρέπει να είμαστε ενωμένοι. Σήμερα, οι αθλητικές συνέργειες, μπορεί να χρησιμοποιηθούν ως μέρος της εξωτερικής πολιτικής. Έτσι, η εξαγορά της ποδοσφαιρικής ομάδας θα συμβάλει στην ενίσχυση των οικονομικών και πολιτικών σχέσεων με την Ελλάδα. Αυτός είναι ένας επιπλέον λόγος.

Οι επιχειρηματικές ευκαιρίες θα πρέπει να χρησιμοποιούνται ως εργαλείο επιρροής. Νομίζω ότι από αυτή (την εξαγορά) η χώρα μπορεί και πρέπει να κερδίσει.΄΄

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ SITE ΤΟΥ ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ

http://www.savvidi.ru/press/news/629.html

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s