Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ: ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΠΙΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.!!!!!!!!!!!! Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Π.Ο.ΑΣ.Υ., κ. ΧΡΗΣΤΟΣ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΛΩΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ: «Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ». ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΟΤΙ Η ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ, ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ. ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΨΥΧΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ,ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ, ΜΕ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ. ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ κ. ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ: http://www.megatv.com/megagegonota/summary.asp?catid=17634&subid=2&pubid=29720892#toppage

Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ Π.Ο.ΑΣ.Υ http://www.poasy.gr/web/

ΚΥΡΙΕ ΦΩΤΟΠΟΥΛΕ, ΣΑΣ<<ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ>> ΣΕ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΣΑΣ ΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΤΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΤΕ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΕ. ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΕ. ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΨΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΡΠΑΞΕΙ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΕΠΙΧΗΡΗΣΕΙΣ Δ.Ε.Κ.Ο. ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΕ. ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΜΟΝΟΠΩΛΕΙΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΕ.ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΕ.

ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΩΝ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΨΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΤΕ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ. ΝΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΟΝΟΠΩΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΤΕ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ. ΝΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΤΕ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ. ΝΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ Δ.Ε.Κ.Ο. ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΤΕ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ. ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΤΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΑΡΓΟ ΘΑΝΑΤΟ. ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ, ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΜΕ ΑΡΓΟ ΘΑΝΑΤΟ. ΣΩΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ. ΣΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΨΥΧΑ. ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΓΡΗΓΟΡΑ. Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΑΡΓΟΠΕΘΑΙΝΕΙ. ΕΝΕΡΓΗΣΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ. ΕΣΕΙΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΣΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ. Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ. ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΓΡΗΓΟΡΑ. Ο ΛΑΟΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙ. ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ. Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ. ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ.!!!!!!!!!!!!!

ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΛΑΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s