ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ, ΜΑΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ. (ο τίτλος είναι των ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ)

ΜΑΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ

Ο λαός απαιτεί να μάθει την αλήθεια. «Η Πολιτεία συγκαλύπτει ένα πρωτοφανές έγκλημα σε βάρος του λαού», τονίζει η Ομάδα Δράσης Αττικής και καταγγέλλει την Πολεμική Αεροπορία ότι ψεύδεται!

του Μάκη Βραχιολίδη

vrachiolidis@yahoo.gr

Μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας πολιτών της Ομάδας Δράσης Αττικής έξω από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, οι οποίοι παρέδωσαν ψήφισμα διαμαρτυρίας, στον αρχηγό ΓΕΕΘΑ Μιχάλη Κωσταράκο, καθώς και στους τρεις αρχηγούς των γενικών επιτελείων, περιμένοντας απαντήσεις.

Σύμφωνα με την Ομάδα Δράσης Αττικής, οι συνεχείς χημικοί αεροψεκασμοί στην Ελλάδα αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο, δημιουργούν έντονη ανησυχία ανάμεσα στους πολίτες, ενώ συχνά προκαλούν στον πληθυσμό διάφορα φαινόμενα, από δύσπνοια μέχρι αίσθημα κόπωσης, δυσθυμίας ακόμη και γρίπη! Επίσης, η Ομάδα Δράσης Αττικής κατηγορεί την Πολεμική Αεροπορία ότι οι απαντήσεις που έχει δώσει είναι ψεύτικες και δεν αποκαλύπτει τα πραγματικά γεγονότα.

Η Ομάδα Δράσης Αττικής σε μήνυμά της υπογραμμίζει μεταξύ άλλων: «Αγωνιούμε για την υγεία και το μέλλον μας. Η δύναμή μας είναι ο Δίκαιος Αγώνας και η Φωνή μας γιγαντώνεται σε όλη την Ελληνική επικράτεια καθώς ενώνει κραυγές διαμαρτυρίας χιλιάδων Ελλήνων πολιτών.

Διαμαρτυρόμαστε έντονα για τα εξής:

1) Για τους συνεχιζόμενους αεροψεκασμούς που συμβαίνουν συστηματικά πάνω από τον ελληνικό ουρανό τα τελευταία χρόνια. Ειδικότερα, εδώ και δύο εβδομάδες στην Αττική και ένα μήνα σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια, αεροπλάνα υπερίπτανται διαρκώς, αφήνοντας χημικές ουρές που «απλώνουν» στον ουρανό, σχηματίζουν τεχνητά σύννεφα τα οποία καταλήγουν στα κεφάλια μας και στο έδαφος, με ανυπολόγιστες συνέπειες για τον ανθρώπινο οργανισμό αλλά και για το περιβάλλον.

Τα αεροπλάνα αυτά, είτε πολιτικά είτε χωρίς διακριτικά, περνούν πάνω από την πρωτεύουσα και τις υπόλοιπες πυκνοκατοικημένες περιοχές της χώρας, χωρίς κανείς να μπορεί να δώσει με σαφήνεια στοιχεία των πτήσεων.

2) Για τις ψευδείς δηλώσεις της Πολεμικής Αεροπορίας, της Υπηρεσίας της Πολιτικής Αεροπορίας αλλά και όλων των εμπλεκόμενων φορέων που μοναδικό στόχο έχουν την απαξίωση του παγκόσμιου αυτού φαινομένου και τον αποπροσανατολισμό των πολιτών. Το φαινόμενο των αεροψεκασμών είναι μια γιγαντιαία παγκόσμια επιχείρηση τροποποίησης αλλά και «οπλοποίησης» του καιρού, χωρίς να λαμβάνεται καθόλου υπ’όψη ούτε ο ανθρώπινος παράγοντας αλλά ούτε και ο ίδιος ο πλανήτης.

Ζητάμε:

1) Την πλήρη, ειλικρινή και υπεύθυνη ενημέρωση για το παγκόσμιο θέμα των αεροψεκασμών. Οι Έλληνες πολίτες και κατ’ επέκταση όλοι οι λαοί του κόσμου έχουν κάθε δικαίωμα να γνωρίζουν, τι, πώς, γιατί και από ποιούς υλοποιείται αυτό το πρόγραμμα και τι επιπτώσεις έχει στην υγεία μας. Τυχόν επανάληψη των μέχρι πρότινος φαιδρών επεξηγήσεων του φαινομένου (ότι στον ουρανό «βλέπουμε παγάκια» και ότι «είναι αποτέλεσμα υγρασίας»), θεωρείται εκ των προτέρων ως συνέχιση της συγκάλυψης και βάναυση υποτίμηση της νοημοσύνης μας, και των βασικών νόμων της φυσικής.

2) Την προστασία των ζωών μας από όλες τις Υγειονομικές αρχές του κράτους. Οι αναλύσεις βρόχινου νερού, τροφίμων και αίματος των ανθρώπων σε διάφορα μέρη του κόσμου, είναι σοκαριστικές.

3) Την μελλοντική προστασία από την Πολεμική Αεροπορία. ώστε να νοιώθουμε και να είμαστε σίγουροι ότι είναι προστάτης του ελληνικού εναερίου χώρου από πάσα κακόβουλη ενέργεια που σκοπό έχει να πλήξει τους πολίτες της χώρας, είτε άμεσα είτε έμμεσα.

Η γενοκτονία κατά της ανθρωπότητας δεν θα σταματήσει χωρίς τη δική μας δράση. Χωρίς τη δράση όλων μας. Έχουμε δικαίωμα και υποχρέωση προς τους εαυτούς μας και τα παιδιά μας, να ζούμε κάτω από καθαρούς ουρανούς. Ακτιβιστές και οικολογικές οργανώσεις συλλέγουν στοιχεία και καταθέτουν μηνύσεις, πιέζοντας τις κυβερνήσεις τους σε παγκόσμιο επίπεδο. Έτσι κι εμείς, δεν έχουμε πια την πολυτέλεια να σφυρίζουμε αδιάφορα μπροστά σ’ ένα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας και του περιβάλλοντος».

Το ψήφισμα που επέδωσαν οι συγκεντρωθέντες στον αρχηγό του ΥΠΕΘΑ, ανέφερε μεταξύ άλλων:

«ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ;

Η κυβέρνηση κατά την προσφιλή της τακτική είτε τηρεί σιγή ιχθύος είτε συγκαλύπτει το πρωτοφανές έγκλημα που συμβαίνει κατά του ανθρώπινου γένους και του οικοσυστήματος του πλανήτη. Ερωτήσεις στη βουλή έχουν μείνει αναπάντητες, αναλύσεις βρόχινου νερού, τροφίμων και αίματος έχουν αποσιωπηθεί, εργασίες ακαδημαϊκών και επιστημόνων, αγνοούνται. Τα ΜΜΕ λοιδορούν με κάθε τρόπο όποια αναφορά γίνεται γι’ αυτό το παγκόσμιο πρόβλημα. Πρόσφατα (Μάιος 2012) η Πολεμική Αεροπορία έβγαλε επίσημη και δεσμευτική ανακοίνωση πως οι χημικές ουρές είναι φυσικό φαινόμενο.

ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΙΣΧΥΕΙ;

Αυτό που ισχύει όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά σε όλο τον κόσμο από την Β. Αμερική έως την Αυστραλία, είναι ότι ο πλανήτης ραντίζεται συστηματικά με βλαβερές χημικές ουσίες, με βαρέα μέταλλα (όπως στρόντιο, βάριο, αλουμίνιο, ιωδιούχο άργυρο και αρσενικό)και ό,τι άλλο θα μπορούσε να φανταστεί ένα αρρωστημένο μυαλό. Έχετε αναρωτηθεί γιατί δημιουργούνται συνέχεια νέες αρρώστιες και νέα εμβόλια; Έχετε αναρωτηθεί γιατί έχουν αυξηθεί οι αλλεργίες; Η κόπωση, το άσθμα, το Αλτζχάϊμερ; Ο αυτισμός, η υπογεννητικότητα και ο καρκίνος;».

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s