Συνεχίζει η ΠΟΕ-ΟΤΑ τις καταλήψεις και τις γενικεύει την ερχόμενη Δευτέρα. ΤΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΨΥΧΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΕ ΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ,ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ, ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ, ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ, ΣΕ ΜΑΖΙΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

«ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. ΣΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ-ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΩΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΩΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ.»
ΑΡΙΘΜ.ΠΡΩΤ.:1548/6-12-2012

Τη συνέχιση των κινητοποιήσεων αποφάσισε σήμερα η εκτελεστική επιτροπή της ΠΟΕ – ΟΤΑ αντιδρώντας στο μέτρο της διαθεσιμότητας των εργαζομένων.

Ειδικότερα, υπό κατάληψη θα παραμείνουν τα δημαρχεία και δημοτικά κτήρια μέχρι και την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου ενώ το Σαββατοκύριακο, 8 και 9 Δεκεμβρίου, οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση θα απέχουν από τα καθήκοντά τους.

Επιπλέον, η 10η Δεκεμβρίου ορίστηκε ως ημέρα γενικευμένων καταλήψεων όλων των υπηρεσιών των δήμων με παράλληλες γενικές συνελεύσεις ώστε να αποφασιστεί ο τρόπος κλιμάκωσης.

Την ίδια ημέρα, στις 12:00, θα πραγματοποιηθεί πανελλαδική σύσκεψη των διοικητικών συμβουλίων στην Αθήνα προκειμένου να μεταφέρουν οι σύλλογοι τις αποφάσεις των γενικών συνελεύσεων.

Μετά την Πανελλαδική Σύσκεψη των Διοικητικών Συμβουλίων θα συνεδριάσει εκ νέου η Εκτελεστική Επιτροπή της ΠΟΕ – ΟΤΑ προκειμένου να αποφασίσει τη μορφή των κινητοποιήσεων του κλάδου.

 

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s