ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ!!! ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ!!! ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΗ ΑΠΑΤΗ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΩΝ!!! ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΩΝ ΚΙΝΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.

ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΗ ΑΠΑΤΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΟΛΙΓΑΡΧΕΣ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ!

ΚΑΤΑΡΧΗΝ, ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ, ΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΚΟΦΛΥΦΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΕΣ, ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΤΟΤΕ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ.!!!!! ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΑ ΤΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ, ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΑ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ!!!

ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΛΕΕΙ Η ΙΔΙΑ Η ΛΕΞΗ, ΟΤΑΝ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΟΣ, ΟΤΑΝ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΡΑΤΕΙ, ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ, ΟΤΑΝ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑ, ΟΤΑΝ Ο ΛΑΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΈΠΕΚΤΑΣΗ ΟΤΑΝ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑ, ΔΙΟΤΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ, ΚΑΙ ΑΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΤΑΝ Ο ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΕΧΕΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ. ΑΝΤΙΘΕΤΑ, ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΝ ΚΑΤΕΧΕΙ Η ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ ΤΩΝ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΟΠΩΣ ΣΥΜΒΕΝΕΙ ΤΩΡΑ, ΤΟΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΦΑΣΙΣΜΟ, ΠΑΡΌΛΟ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ!!!

ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ, ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ, ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΡΥΒΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΝΔΥΑ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!!!!!!!!!!!!ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ, ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΔΙΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΦΕΝΤΙΚΑ, ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ!!!

ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΣΥΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΩΝ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ, ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΑ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΩΝ

ΟΛΑ ΤΑ  ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΚΛΕΓΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ!!!!!!!!!!! ΚΑΙ ΑΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!Η ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ!!! ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΝ ΦΑΣΙΣΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΕΣ. 

ΜΕ ΤΙΣ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ  ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ, ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΚΑΙ ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΠΑΓΙΔΑ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΤΩΝ ΦΑΣΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΨΕΥΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗ ΠΑΓΙΔΑ ΤΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ ΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΚΗ ΜΑΣΚΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!!!!!!!!!!!! 

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΔΙΟΤΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΧΕΡΙΑ ΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΦΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΟΗΤΟΥΣ. Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΕΝΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΧΕΡΙΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΑΤΑΚΤΗΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΟΠΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ, Η ΜΕ ΚΑΤΑΚΤΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΩΝ, ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ, ΜΕ ΚΑΤΑΚΤΗΤΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΕΝΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΛΙΓΑΡΧΕΣ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΕΣ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ.

ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ, ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΜΕ ΤΗ ΜΟΝΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΕΚΛΕΓΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΩΝ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΩΝ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΚΛΕΓΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ.

ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ο ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ, ΨΗΦΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΜΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ. ΕΝΩ ΣΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!!! 

ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ, ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!!!

ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 1 ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ: 

1. To πoλίτευμα της Eλλάδας είναι Πρoεδρευόμενη
Koινoβoυλευτική Δημoκρατία.
2. Θεμέλιo τoυ πoλιτεύματoς είναι η λαϊκή κυριαρ−
χία.
3. Όλες oι εξoυσίες πηγάζoυν από τo Λαό, υπάρχoυν
υπέρ αυτoύ και τoυ Έθνoυς και ασκoύνται όπως oρίζει
τo Σύνταγμα.

ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΡΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ, ΟΤΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ, ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!!! ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ!!!

ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΗΡΗ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ; ΕΝΑΙ ΝΟΜΙΜΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ; ΦΥΣΙΚΑ ΟΧΙ!!!

ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΕΣ ΟΛΙΓΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΣΗΜΕΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ, ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ, ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ!!!

ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ!!!

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΔΕΞΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΩΑ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ  ΠΑΡΑΝΟΜΑ, ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ, ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ, ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΩΝ!!!

ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΕΣ, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟΔΗΚΝΕΙΕΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΕΣ, ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΔΟΥΛΟΙ, ΟΡΓΑΝΑ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ.

ΟΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΗΤΑΝ ΝΟΜΙΜΟΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΤΙΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΟΡΙΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΔΕΞΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΩΑ, ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΓΙΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΦΑΣΙΤΕΣ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΕΣ!!!

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ, ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΑΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΑΜΕ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΑΓΙΔΑ ΚΑΙ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΟΛΙΓΟΚΡΑΤΩΝ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΛΑΒΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ <<ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ>>ΤΟΥΣ

ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΩΝ ΚΙΝΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΖΩΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΥΓ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΗΝΥΜΑ, ΕΧΕΙ ΣΤΑΛΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΜΕ email ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ  ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ, ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΟΤΑΝ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΚΟΠΙΜΗ ΚΑΙ ΚΑΤ’ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ.! ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΠΟΤΕ, ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΑΣ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΗΘΟΥΣ

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

One Response to ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ!!! ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ!!! ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΗ ΑΠΑΤΗ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΩΝ!!! ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΩΝ ΚΙΝΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.

  1. Ο/Η gvam44 λέει:

    Οι Έλληνες αξιωματικοί, όπως και όλοι όσοι διαθέτουν τα μέσα επιβολής που η Πατρίδα τους εμπιστεύθηκε, έχουν έναν όρκο να τηρήσουν και το άρθρο 120 του Συντάγματος να εφαρμόσουν. Η παράδοση Εθνικής Κυριαρχίας δεν μπορεί παρά να θεωρηθεί έγκλημα χειρότερο και από την περίπτωση (ή προυπόθεση) άσκησης βίας που προβλέπει το άρθρο 120.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s