Η ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ!!! ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ ΚΛΕΦΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΤΗΣ ΛΙΣΤΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ. ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!!! ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔΟΣΤΕ ΤΑ

ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΑΠΑΤΗ, ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΨΑΧΝΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΚΛΕΦΤΩΝ ΚΑΙ ΛΗΣΤΩΝ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΤΑ ΒΡΟΥΝΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ, ΕΝΩΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΡΙΤΟ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΕΝΑ ΕΝΑ 

ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΤΟΥΣ ΨΑΧΝΟΥΝ!!!ΑΚΡΙΒΩΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΤΟΥΣ ΒΡΟΥΝΕ ΠΟΤΕ!!!!!!! ΜΗ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΨΑΧΝΕΤΕ ΑΔΙΚΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΟΧΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!! 

ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ, Η ΚΑΝΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ!!!

ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ, ΕΝΩΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ, ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ, ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΡΙΤΟ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΕΝΑ ΕΝΑ.

ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΕΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ, ΜΟΝΟ ΑΝ ΗΤΑΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ.

ΕΜΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΩΣ ΣΥΝΟΛΑ ΕΠΩΝΥΜΩΝ ΚΑΙ ΩΣ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΥΝΟΛΑ (ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ)

ΓΙΑΥΤΟ ΛΕΜΕ ΣΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΟΤΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΡΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ. 

ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΑΜΕ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟΙ ΚΑΙ ΣΑΦΕΙΣ

Η ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ:

1) ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΙ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΤΑ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΔΑΝΕΙΑΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΣΤΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΙ, ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

2) ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΛΕΨΑΝ ΜΕ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΔΟΛΟΦΟΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ. ΟΛΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

3) ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ  ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΚΑΝΑΛΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟΠΩΛΕΙΩΝ, ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

4) ΟΛΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΠΟΥ ΑΡΠΑΞΑΝ ΤΙΣ Δ.Ε.Κ.Ο. ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ

5) ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

6) ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ, ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΠΥΡΑΜΙΔΑΣ, ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ, ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΙ

ΑΥΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΗΣ ΛΙΣΤΑΣ. ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΚΟΥΡΑΖΟΝΤΑΙ ΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΨΑΧΝΟΥΝ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΔΗΘΕΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ!!! ΜΗ ΨΑΧΝΕΤΕ ΑΔΙΚΑ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ, ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ!!!

ΑΓΑΠΗΤΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΡΥΒΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΒΑΖΕ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΧΡΕΗ, ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΣΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ 

Υ.Γ) ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΓΝΩΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ. ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΚΟΡΟΊ’ΔΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΤΟΥΣ ΨΑΧΝΟΥΝ, ΕΜΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΟΧΟΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΤΟΥΣ ΨΑΧΝΟΥΝ ΑΔΙΚΑ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ!!!!!!! ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΔΗΘΕΝ ΨΑΞΙΜΟ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!!! ΠΙΑΣΤΕ ΤΟΥΣ!!!

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s