Η ΜΑΦΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ, ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΗΜΕΝΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ, ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ ΜΑΦΙΟΖΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ!!! ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!!!

Η ΜΑΦΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ, ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΗΜΕΝΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ, ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ ΜΑΦΙΟΖΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ!!!

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!!!

ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΗΣ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ, ΠΟΥ ΠΛΑΣΑΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΒΙΤΡΙΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!!!

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ.

Η ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΛΑ’Ι’ΚΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΩΡΑΙΑ ΣΤΗΜΕΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΤΩΝ ΑΦΕΛΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ!

ΕΔΩ ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΑ ΑΚΡΙΒΟΔΙΚΑΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΠΟΧΕΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ, ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΣΕ ΙΣΟΒΙΑ, <<ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ>> ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΟΤΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!!! ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ Η ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΓΓΛΗΜΑΤΙΕΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ!!!!!!!!!!!

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΛΑΟΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΕΝΑ ΑΙΣΘΗΜΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΑΣΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΛΑ’Ι’ΚΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΙΜΩΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΜΕΓΑΛΟΣΧΗΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ!!!!!

ΓΙΑΥΤΟ, ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΑΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΤΑ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ, ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ, ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΩΝ, ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ  ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ, ΑΦΟΥ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ!!!!!!!!!!

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΚΤΟΝΩΝΕΤΑΙ Η ΛΑ’Ι’ΚΗ ΟΡΓΗ, ΟΠΩΣ ΕΚΤΟΝΩΝΕΤΑΙ Ο ΑΤΜΟΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΧΥΤΡΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ!!!

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ, ΟΤΑΝ ΕΚΤΟΝΩΝΕΤΑΙ Η ΛΑ’Ι’ΚΗ ΟΡΓΗ, Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΝΕΩΝ ΑΝΤΙΛΑΊ’ΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ, ΟΠΩΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ, ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ, Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΕΡΑΣΕ ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ ΟΣΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΣΤΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΠΟ 5 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΝΕΝΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ Η ΠΑΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΕΙΝΗ ΒΙΤΡΙΝΑ;

ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΟ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ, ΟΤΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ. ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ!!!

ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΦΙΟΖΩΝ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ; ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΡΙΤΗ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ!!!

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΟ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟ!!!

ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΑ ΛΑΜΠΕΡΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΩΣ ΕΞΙΛΑΣΤΗΡΙΑ ΘΥΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΛΗΜΑΤΙΕΣ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ, ΤΑ ΦΟΡΤΩΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ  ΕΞΑΝΤΛΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΥΣΤΗΡΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΤΑΜΕ ΑΛΛΟΘΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΦΑΣΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.!!!  ΚΑΛΟ Ε;

ΕΤΣΥ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΟΞΥΜΩΡΟ, ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΤΑΙ ΔΙΚΑΙΑ ΕΝΑΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΤΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΚΑΖΕΙ!!!!!!!!!!!

ΚΑΙ ΑΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΠΟΝΟΜΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΑΠΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ ΕΝΟΣ ΕΝΟΧΟΥ ΑΠΟ ΕΝΑ ΕΓΓΛΗΜΑΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ Ο ΕΝΟΧΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΟΥΣΕ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ!!!!!!

ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΝΑ <<ΑΘΩΩΝΕΤΑΙ>> ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΤΟ ΕΓΓΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ!!!!!!!

ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ, ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΓΓΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ!!!

ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ, ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ, ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΦΙΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ!!!

ΤΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΑ. ΤΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ, ΤΑ ΜΕΤΡΟ, ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ, ΟΙ ΓΕΦΥΡΕΣ, ΤΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΕΡΓΑ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ, ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΞΗΣ ΤΡΟΠΟ.

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ, ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΤΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΜΟΔΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΘΕΣΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ, ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΙΚΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΖΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΑΝΑΤΙΘΟΝΤΑΙ ΜΕ ΜΑΗΜΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ!!!

ΜΕΤΑ ΚΑΘΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΑΠΑΝΕΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΑΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑΤΕ, ΠΑΝΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ  Ο ΑΡΧΙΚΟΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ, ΟΙ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΟΣΤΟΛΟΓΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΜΕ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑ ΑΞΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ, ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΚΟΣΤΙΖΕΙ 1 ΕΡΩ, ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ 100 ΕΥΡΩ!!!!!!!!!!!!

ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΟΜΠΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΣ ΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΑ ΚΟΣΤΗ ΚΑΙ ΕΞΟΔΑ, ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΚΟΒΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΙΟΔΗ ΚΟΣΤΗ ΥΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ, ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΑΧΡΗΣΤΑ ΠΟΙΟΤΙΚΟΣ ΕΡΓΑ, ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΣΕ ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ!!!!!!!!!!!

ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ 100 ΦΟΡΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΞΙΑ!!!!!!!!!!!!

ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΦΙΟΖΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΤΗΝ ΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΛΕΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ, ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΓΕΟΡΓΟΠΟΥΛΟ!!!!!!!!!!!

ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΧΡΕΗ ΚΑΙ ΕΛΛΕΙΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ.

ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΕΙΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ!!!

ΑΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΟΤΙ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΑ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΟΛΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ!!!!!!!!

ΤΥΧΑΙΟ; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!!!

ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΦΙΟΖΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΔΙΟΤΙ ΚΛΕΒΟΝΤΑΙ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ, ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΛΑ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟ!!!

ΤΟΝ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟ ΣΚΟΠΙΜΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΝΩΔΥΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΕΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΡΕΥΣΕΙ ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΒΡΕΘΕΙ ΜΠΛΕΓΜΕΝΟ ΟΛΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΓΙΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ, ΔΙΑΔΟΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΦΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΜΕ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ

ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s