ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΜΑΣ ΚΑΛΟΥΝ ΓΙΑ ΕΝΩΤΗΤΑ:΄Ένοπλες Δυνάμεις και Ελληνικός λαός μαζί΄΄.-΄΄Το Σύνταγμα καθημερινά καταλύεται και η Δημοκρατία συστηματικά περιφρονείται με την ψήφιση, καθ’ υπαγόρευση της τρόικας και των εδώ εκπροσώπων της, πληθώρας αντισυνταγματικών νόμων από τη βουλή.΄΄-΄΄Ζητάμε να εφαρμόζεται το Σύνταγμα και να επανέλθει η Δημοκρατία στη χώρα που τη γέννησε.΄΄ – ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΨΥΧΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΛΑΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΖΗΤΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ Ε.Δ. ΖΗΤΩ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ. ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ

http://www.sysmed.gr/

ΣΥΣΜΕΔ

 

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

One Response to ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΜΑΣ ΚΑΛΟΥΝ ΓΙΑ ΕΝΩΤΗΤΑ:΄Ένοπλες Δυνάμεις και Ελληνικός λαός μαζί΄΄.-΄΄Το Σύνταγμα καθημερινά καταλύεται και η Δημοκρατία συστηματικά περιφρονείται με την ψήφιση, καθ’ υπαγόρευση της τρόικας και των εδώ εκπροσώπων της, πληθώρας αντισυνταγματικών νόμων από τη βουλή.΄΄-΄΄Ζητάμε να εφαρμόζεται το Σύνταγμα και να επανέλθει η Δημοκρατία στη χώρα που τη γέννησε.΄΄ – ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΨΥΧΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΛΑΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΖΗΤΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ Ε.Δ. ΖΗΤΩ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ. ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

  1. Ο/Η 'Ελλην λέει:

    οι ενοπλες δυναμεις αυτη την στιγμη μπορουν να κανουν αυτο που δεν μπορουν οι πολιτες . μπορουν να απαλαξουν την χωρα απο την γάγγραινα. δεν παει αλλο κατω . η φιλοευρωπαικη κατοχη μας εθαψε κατω απο τις τραπεζες τους . ας τους δωσει δυναμη ο θεος να μας βοηθησουν . ολος ο ελληνικος τυρρανισμενος λαος ειναι διπλα τους . ΟΛΟΙ ΤΟ ΣΑΒΒΆΤΟ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ . ΞΥΠΝΑΤΕ !!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s