ΟΙ ΕΦΕΔΡΟΙ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΙΣ, ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!!! ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ.

http://www.youtube.com/watch?v=U48gwBN-qy8

ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΦΕΔΡΟΥΣ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΙΣ, ΣΥΝΦΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ, ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΗΚΟΝ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΕΣ.

ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΤΑΣΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΟΥΣ.

ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

ΛΑΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!

ΟΠΟΙΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ, ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ, ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΗΣ, ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΩΤΑΤΗ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΥΠΑΚΟΥΣΕΙ ΣΕ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΦΕΔΡΟΥΣ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΙΣ, ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ, ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ, ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΝΑ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΩΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

ΤΑ ΜΑΤ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΝΑ ΕΠΙΤΕΙΘΕΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.

ΤΑ ΜΑΤ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ, ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.

ΖΗΤΩ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

One Response to ΟΙ ΕΦΕΔΡΟΙ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΙΣ, ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!!! ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ.

  1. Ο/Η SOTOS λέει:

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΣ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ
    ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΝΩΤΗΤΑ ΑΔΕΡΦΟΣΥΝΗ
    ΜΑΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟ ΜΕΛΟΝ ΜΑΣ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s