ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ.!!! ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΕΞΩΡΥΞΕΙΣ ΧΡΥΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΕΣ.

SYLILATIRIO

ΚΑΛΕΣΜΑ

Το Σάββατο 9 Μαρτίου, στις 11.30 π.μ, οι Επιτροπές Αγώνα Θεσσαλονίκης – Χαλκιδικής – Κιλκίς και Θράκης ενάντια στα μεταλλεία χρυσού, διοργανώνουν συλλαλητήριο στην Θεσσαλονίκη, στην πλατεία του Δημαρχείου. Θα ακολουθήσει πορεία στην οδό Τσιμισκή, Βενιζέλου και Λεωφόρο Νίκης με κατάληξη στην πλατεία του Δημαρχείου.

ΟΙ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ ΧΡΥΣΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ- ΚΙΛΚΙΣ – ΘΡΑΚΗΣ

ΑΡΘΡΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ:

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩΜΕΝΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΕΓΓΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΜΑΦΙΟΖΩΝ, ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΨΟΥΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΥΣΟ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ, ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΝ ΧΡΥΣΟ ΑΞΙΑΣ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΝΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΜΕ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ, ΔΟΛΟΦΟΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ, ΜΕ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΗΡΗΣ ΑΡΠΑΓΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ.

ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΟΤΙ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΛΗΣΤΕΥΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΥΣΟ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ, ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΗΣ, ΛΗΣΤΕΥΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΦΥΣΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ.

Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΨΕΥΔΟΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.

ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΕΠΕΝΔΥΕΙ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΟ ΑΜΟΙΒΑΙΟ ΚΕΡΔΟΣ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΜΕ ΤΟ  ΔΗΜΟΣΙΟ, ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ, ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΕΝΔΥΣΗ. ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΜΙΑΣ ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΜΟΙΒΑΙΟ, ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΕΝΔΥΤΗ, ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ.

ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ, ΔΙΟΤΙ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ <<ΕΠΕΝΔΥΣΗ>> 10 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ, ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ, ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΠΛΟΥΤΟ, ΠΡΟΞΕΝΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΙΑ ΖΗΜΙΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ. ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ, ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΘΑΡΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ,

ΕΠΙΣΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ ΟΤΑΝ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΕΡΓΑΣΙΑ, ΔΙΟΤΙ ΝΕ ΜΕΝ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕ 100 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝΤΟΣ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ.

ΕΠΙΣΗΣ, Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΨΕΥΔΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΗ. ΠΟΙΟΣ ΤΗΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ; Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ; ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ. Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΔΕΙΑ.

ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΕΧΕΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΦΑΣΙΣΤΑ ΙΔΙΩΤΗ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ, ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΝΟΜΙΜΗ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΕΓΓΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΧΕΘΟΥΝ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΛΗΦΘΕΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΑ ΕΓΓΛΗΜΑΤΑ.

ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΜΕ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΓΓΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΠΟΥ ΛΗΣΤΕΥΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΥΣΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s