ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΓΚΙΟΥΛΕΚΑΣ ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ ΟΡΦΑΝΟΣ ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ. ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΓΓΛΗΜΑΤΙΚΗ ΚΟΡΟ’Ι’ΔΙΑ ΤΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ, ΚΑΛΑΦΑΤΗ, ΓΚΙΟΥΛΕΚΑ ΚΑΙ ΟΡΦΑΝΟΥ, ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΓΚΑΖΑΚΙΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!!

«Τη Δημοκρατία, ούτε μπορούν να τη στήσουν στα 6 μέτρα, ούτε μπορούν να εκδικούνται με αυτό τον τρόπο… Θα πρέπει όχι μόνο να ντρέπονται αλλά θα πρέπει να είναι υπεύθυνοι και για όλα όσα θα γίνουν από εδώ και μπρος γιατί με αυτό το παράδειγμα που δίνουν, δυστυχώς παροτρύνουν ενδεχομένως κι άλλους ανθρώπους. Θα πρέπει να ντρέπονται!» κατέληξε ο κύριος Γκιουλέκας.

Για «τυφλή ενέργεια» έκανε λόγο ο Σταύρος Καλαφάτης, η οποία «έθεσε σε άμεσο κίνδυνο ανθρώπινες ζωές. Όμως τέτοια χτυπήματα δεν μας πτοούν. Θα συνεχίσουμε να επιτελούμε το καθήκον μας με πίστη και προσήλωση στη πατρίδα και τη δημοκρατία».

 Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου ανέφερε για τις επιθέσεις ότι «πράξεις τρομοκρατίας δεν πτοούν την κυβέρνηση. Αντίθετα επιβεβαιώνουν ότι είμαστε στο σωστό δρόμο. Στη Δημοκρατία δεν αποφασίζει ο κουκουλοφόρος βομβιστής, αλλά ο λαός με την ψήφο του και οι εκπρόσωποί του στη Βουλή». 

Ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Ηρακλείου, κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης, σχετικά με τις αποψινές εμπρηστικές επιθέσεις εναντίον των γραφείων βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Καταδικάζουμε απερίφραστα τις αποψινές εμπρηστικές επιθέσεις εναντίον των γραφείων των βουλευτών του κόμματος στη Θεσσαλονίκη, κ.κ. Σταύρου Καλαφάτη, Κωνσταντίνου Γκιουλέκα και Γιώργου Ορφανού. Οι επιθέσεις αυτές πλήττουν τη Δημοκρατία. Η συντονισμένη απόπειρα τρομοκράτησης του πολιτικού κόσμου θα πέσει στο κενό».

«Η συντονισμένη απόπειρα τρομοκράτησης του πολιτικού κόσμου θα πέσει στο κενό», διαμήνυσε από την πλευρά του ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Μανώλης Κεφαλογιάννης, κι έκανε λόγο για επιθέσεις που πλήττουν τη δημοκρατία.

ΟΙ ΑΡΧΙΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΡΧΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΤΑΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!!!!!!!!! ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ

ΦΥΣΙΚΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ ΣΤΑ ΓΚΑΖΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΒΟΜΒΕΣ.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΗΨΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ, ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥΣ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!

ΟΙ ΑΡΧΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΜΕ ΣΥΝΕΧΗ ΒΙΑ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΟΚΑΛΟΝΤΑΣ ΓΕΝΟΚΤΩΝΙΑ, ΚΑΝΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΑΡΧΙΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΦΕΡΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

 

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s