ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΣΤΗΝ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΝΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΑΝΗΚΕΙΣ. ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!!!

ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΝΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΑΝΗΚΕΙΣ

ΟΙ ΔΥΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΦΩΤΟΦΡΑΦΙΕΣ, ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΣΤΡΕΦΟΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΚΑΤΑΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.!!! ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΝΗΚΕΙ.!!!

                    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΓΕΛΕΙΟΓΡΑΦΙΑ, ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΗΣ, ΤΟΥΣ ΕΓΓΛΗΜΑΤΙΕΣ ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΒΡΟΧΘΗΖΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.!!!                                                           ΚΑΝΤΕ ΜΕΤΑΒΟΛΗ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

ΓΑΒ ΓΑΒ, << ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ>>!!!

                                     ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΦΩΤΟΓΤΑΦΙΕΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ Η ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, ΠΟΥ ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΙΣ ΝΟΜΙΜΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΤΑΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΤΟΥΣ ΤΑΡΑΞΙΕΣ ΑΝΤΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ.!!! ΑΥΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΤΙΣ ΝΟΜΙΜΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.!!!

                                       ΣΤΙΣ ΠΕΝΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ, ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ, ΟΤΙ ΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΤΗΣ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ, ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ Η ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ, ΣΕ ΕΝΑΝ ΣΤΗΜΕΝΟ ΠΟΛΕΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΕΝΑΝ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕΤΑΞΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΘΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΙΚΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!!!

ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ, ΘΡΗΝΟΥΝ ΤΑ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΑ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΤΗΣ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΣΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΩΞΗΣ ΤΟΥ ΕΓΓΛΗΜΑΤΟΣ, ΣΚΟΤΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ.  

ΑΝΔΡΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΤΥΝΟΜΙΑΣ, ΠΟΥ ΜΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΓΙΑ 500 ΕΥΡΩ, ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΡΑΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΚΟΙΝΟΥΣ ΕΓΓΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ.!!! ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΕΓΓΛΗΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΤΟΤΕ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΤΕ ΤΟΥΣ ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ . ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΕΓΓΛΗΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΓΓΛΗΜΑΤΙΕΣ.

                      Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ

ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΜΕ ΤΑ ΑΡΘΡΑ 1 ΚΑΙ 120 ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΑΣ, Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΝΗΚΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.  

ΓΙΑΥΤΟ, ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΔΙΑΤΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΑΣ, ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, ΔΗΜΟΣΙΕΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.

ΣΥΜΦΩΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Άρθρo 1
1. To πoλίτευμα της Eλλάδας είναι Πρoεδρευόμενη
Koινoβoυλευτική Δημoκρατία.
2. Θεμέλιo τoυ πoλιτεύματoς είναι η λαϊκή κυριαρ−
χία.
3. Όλες oι εξoυσίες πηγάζoυν από τo Λαό, υπάρχoυν
υπέρ αυτoύ και τoυ Έθνoυς και ασκoύνται όπως oρίζει
τo Σύνταγμα.

ΚΑΙ

‘Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων, υπογράφεται από τον Πρόεδρό της, δημοσιεύεται από τον προσωρινό Πρόεδρο της Δημοκρατίας στην Eφημερίδα της Kυβερνήσεως, με διάταγμα που προσυπογράφεται από το Yπουργικό Συμβούλιο και αρχίζει να ισχύει από τις ένδεκα Iουνίου 1975.
2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Eλλήνων.
3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος. 
4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Άρθρo 103
1. Oι δημόσιoι υπάλληλoι είναι εκτελεστές της θέλησης
τoυ Kράτoυς και υπηρετoύν τo Λαό· oφείλoυν πίστη στo
Σύνταγμα και αφoσίωση στην Πατρίδα. Tα πρoσόντα και
o τρόπoς τoυ διoρισμoύ τoυς oρίζoνται από τo νόμo.

ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ:

 Η Ελληνική Αστυνομία με τη σημερινή της μορφή δημιουργήθηκε το 1984, με τη συγχώνευση της Χωροφυλακής και της Αστυνομίας Πόλεων (νόμος 1481/1-10-1984, ΦΕΚ Α΄ – 152). Σύμφωνα με το νόμο 2800/2000, είναι Σώμα Ασφάλειας και έχει ως αποστολή:

  • την εξασφάλιση της δημόσιας ειρήνης και ευταξίας και της απρόσκοπτης κοινωνικής διαβίωσης των πολιτών, που περιλαμβάνει την άσκηση της αστυνομίας γενικής αστυνόμευσης και τροχαίας.
  • την πρόληψη και καταστολή του εγκλήματος και την προστασία του Κράτους και του δημοκρατικού πολιτεύματος, στα πλαίσια της συνταγματικής τάξης, που περιλαμβάνει την άσκηση της αστυνομίας δημόσιας και κρατικής ασφάλειας.

ΕΔΩ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΞΕΚΑΘΑΡΟ, ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΖΗΤΑΜΕ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ, ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ, ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΥΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΜΕ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ.

ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΓΕΝΟΚΤΩΝΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ. ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΜΑΦΙΟΖΟΙ ΛΗΣΤΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΕΣ. 

ΣΗΜΕΡΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΙΔΙΩΤΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ

ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΓΕΝΟΚΤΩΝΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ

ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΑΣΚΕΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΒΙΑ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΤΕΙ ΟΛΗ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΑΠΟ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΛΗΣΤΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ.

ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑΠΑΤΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΜΑΦΙΟΖΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ

ΣΗΜΕΡΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΗ ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΙΚΟΠΤΕΙ ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΟΛΙΚΗΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ ΟΛΑ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΝΑ ΠΕΙΝΑΝΕ, ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ ΕΞΟΔΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΩΣ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟ ΕΙΔΟΣ. ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.

ΣΗΜΕΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, ΠΕΡΝΟΝΤΑΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΜΕΙΩΜΕΝΟΙ ΜΕΧΡΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ, ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ.

ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΤΟΚΓΛΥΦΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ, ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΑΔΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΩΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ.

ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΟΥΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΑΔΕΣ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ.

ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ, ΣΗΜΕΡΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ, ΠΕΙΝΑΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΡΓΟΣ, ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΕΤΑΙ, ΔΟΛΟΦΟΝΕΙΤΑΙ, ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΕΙΤΑΙ, ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ

ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΩ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΓΝΩΣΕΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΒΛΑΚΕΙΑΣ, ΦΙΛΟΤΟΜΑΡΙΣΜΟΥ, ΠΛΥΣΗΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΦΟΒΟΥ ΠΟΥ ΠΛΗΤΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΣΧΕΔΟΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

ΓΙΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΑΣ, ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΑΜΕΣΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ ΟΛΙΓΑΡΧΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ.

ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΝΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΑΝΗΚΕΙΣ

ΖΗΤΑΜΕ ΔΙΑΤΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ, Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

ΖΗΤΑΜΕ ΔΙΑΤΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ, Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

ΖΗΤΑΜΕ ΔΙΑΤΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ, ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.

ΖΗΤΑΜΕ ΔΙΑΤΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΝΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΤΕΙ ΑΠΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

ΖΗΤΑΜΕ ΔΙΑΤΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΡΓΑΝΟ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΙΔΙΩΤΩΝ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΠΟΥ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ. 

 ΖΗΤΑΜΕ ΔΙΑΤΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΝΑ ΥΠΕΡΣΠΙΣΤΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΘΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ.

ΖΗΤΑΜΕ ΔΙΑΤΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΟΛΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.

ΖΗΤΑΜΕ ΔΙΑΤΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΚΟΥΣΕΙ ΣΤΙΣ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΣΥΝΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120

ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ, ΖΗΤΑΜΕ ΔΙΑΤΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΗΣ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

ΒΕΒΑΙΩΣ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ. ΚΤΑΡΧΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟΝ ΣΤΗΜΕΝΟ ΠΟΛΕΜΟ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΒΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ. ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΑΙΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΠΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ.

ΕΠΙΣΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ, ΣΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.

ΟΛΟΚΛΗΡΟΝΟΝΤΑΣ, ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΑ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΩΣ ΕΝΑ ΣΩΜΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

ΛΑΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΝΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΑΝΗΚΕΙΣ

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

One Response to ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΣΤΗΝ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΝΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΑΝΗΚΕΙΣ. ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!!!

  1. Ο/Η τασος μαστρογιαννης λέει:

    Καταθέτουμε το συντoμότερο, την ιερή δήλωση του 120 ,που βλέπεις εδω , (ή κάποια άλλη ανάλογη), είτε ομαδικά είτε μεμονωμένα στο ΑΤ της περιοχής σας ,.(δε χρειάζεται παράβολο και κρατείστε(ό π ω σ δ ή π οτε) επικυρωμένα αντίγραφά. Η ΔΗΛΩΣΗ ΕΚΕΙΝΗ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΙΣΧΥ ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ , ΕΝΩ ΤΑ ΟΣΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΝΤΕ ΜΕΣΑ ΣΑΥΤΗΝ , ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΔΕΔΙΚΑΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΣΗΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟΘΕΤΗ ΠΟΥ ΣΥΝΕΤΑΞΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ .* Μαθετε οτι απο τη στιγμή που έχει ανακοινωθεί από την εδρα της βουλής εσχάτη προδοσία και οτι ποινικές διώξεις δεν ξεκινούν , τότε η χωρα βρισκετε υπο κατοχη , οι εκλογες ειναι κατοχικές και παράνομες μεσω κατοχης , ΚΑΙ ΟΤΙ ο κάθε Ελλην πολίτης εχει το εθνικά και διεθνώς νόμιμο δικαίωμα (αλλά και την υποχρέωση) στην παύση πληρωμών. (είτε είναι φόροι , είτε οφειλές προς το δημόσιο ή πρός τις τράπεζες ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ) ……………..https://www.facebook.com/notes/tasos-mastrogiannis/%CE%B9%CE%B5%CF%81%CE%B7-%CE%B4%CE%B7%CE%BB%CF%89%CF%83%CE%B7-%CE%B5%CF%86%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%BF%CE%B3%CE%B7%CF%83-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B1%CF%81%CE%B8%CF%81%CE%BF%CF%85-120-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%B9%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B1%CF%80%CE%BF-24112011-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%BF/422877021088985

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s