ΕΠΕΙΓΟΝ!!! ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ ΠΑΝΤΟΥ!!! ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.!!! ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ, ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΑΣ.!!! ΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ, ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.!! ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ.!!! ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.!!! ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ, ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ. ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ. ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΜΑΣ:

1) Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ

ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΩΝ ΕΝΩΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Υ.Γ. ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΝΑ ΤΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ, ΓΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΒΕΒΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ, ΕΝΩ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ. ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ, ΟΠΩΣ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΟΦΕΛΗ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ

2) Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΥΜΝΟΣ.

         ΥΜΝΟΣ ΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΝ

ΣΕ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΨΗ ΤΟΥ ΣΠΑΘΙΟΥ ΤΗΝ ΤΡΟΜΕΡΗ. ΣΕ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΨΗ ΠΟΥ ΜΕ ΒΙΑ ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΗ ΓΗ. ΑΠ’ ΤΑ ΚΟΚΑΛΑ ΒΓΑΛΜΕΝΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΚΑΙ ΣΑΝ ΠΡΩΤΑ ΑΝΔΡΕΙΩΜΕΝΗ, ΧΑΙΡΕ Ω ΧΑΙΡΕ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.

3) ΤΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΤΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.

3) ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 

        ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ                 

4) ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΣΗΜΑΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, Η ΕΛΛΑΣ

  

Η ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ:

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ

ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΩΣ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΝ ΔΗΜΟ

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ;

ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ, ΕΠΕΙΔΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΟΜΗ ΚΑΙ ΑΠΛΗ, ΘΑ ΣΑΣ ΕΞΗΓΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΛΙΓΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΚΑΤ’ΑΡΧΗΝ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΤΗ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΨΕΥΤΟΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΜΜΑ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΟΜΜΑ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟΙ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΥΤΕ ΔΕΞΙΟΙ, ΟΥΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΙΔΙΩΤΗ ΑΡΧΗΓΟ Η ΑΡΧΗΓΟΥΣ. Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΑΤΙΑΣ, ΟΠΩΣ ΟΡΙΖΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.

 ΣΥΝΤΑΓΜΑ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΜΕ ΩΣ ΔΗΜΟΣ, ΟΠΩΣ ΕΠΙΤΑΣΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΟΛΛΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ, ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ, ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΡΑΣΕΙΣ ΟΠΩΣ Ο ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ 2013, ΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΝΙΚΗΣ, ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΕΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΟ ΑΜΕΣΟ ΜΕΛΛΟΝ, ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΒΟΗΘΑΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΜΜΕΣΗ ΑΝΑΓΚΗ, ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ.

ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Ο ΔΗΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.                        

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ ΜΕ ΚΑΤΑΚΤΗΤΙΚΟ ΕΙΡΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ (ΑΡΘΡΟ 120) ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΛΗΣΤΕΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.

Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΙΔΙΩΤΕΣ ΟΛΙΓΑΡΧΕΣ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ. ΣΗΜΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΦΑΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΟΛΙΓΟΚΡΑΤΙΑ. ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΒΙΑΣ  ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΩΝ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ. ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΑΦΕΝΤΙΚΑ, ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΜΕ ΒΙΑ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΑΦΕΝΤΙΚΑ, ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΜΕ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΒΙΑ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΚΑΤΑΠΑΤΩΝΤΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ. ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ ΤΙΣ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ, ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΤΙΣ ΑΡΩΣΤΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΩΝ, ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΟΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΣ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ. ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ, ΕΧΟΥΜΕ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΤΑ 1 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ.

ΓΙΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ, ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ, ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΒΙΑ ΤΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ;

ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΦΥΣΙΚΑ, ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ. ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΑΤΑΚΤΗΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΕΝΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ. ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ, ΟΤΑΝ ΟΙ ΟΛΙΓΑΡΧΕΣ ΚΑΤΑΚΤΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΦΑΣΙΣΜΟ, ΚΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΑ, ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΑΚΤΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΤΟΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΛΗΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗ ΒΙΑ, ΤΟΤΕ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΦΕΥΓΟΥΝ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΔΙΟΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ, ΔΕΝ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΚΤΗΤΙΚΗ ΒΙΑ. ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΣΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΦΕΥΓΟΥΝ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΚΑΤΑΚΤΗΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΕΙΣΒΑΛΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ, ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΜΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΕΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ. ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ ΦΥΣΙΚΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ, ΔΙΟΤΙ Ο ΚΑΤΑΚΤΗΤΗΣ ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ ΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΑΜΕ ΜΕ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΤΗΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.

ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ. ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕΙ Η ΟΧΙ Ο ΛΑΟΣ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΚΑΤΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ. ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ, ΟΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ, ΠΑΛΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΦΑΣΙΤΕΣ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΕΣ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ.

ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΚΑΤΑΚΤΗΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΒΙΑΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ. ΓΙΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ, ΔΕΝ ΦΕΥΓΟΥΝ ΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΟΥΤΕ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ.

ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΠΕΦΤΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΑΤΑΚΤΗΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΕΝΩΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ ΟΛΙΓΑΡΧΕΣ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΕΣ.

ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΩΣ ΔΗΜΟΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΑ ΣΥΝΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΤΗ ΒΟΥΛΗ, ΤΙΣ ΔΕΚΟ, ΤΙΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, ΟΛΟ ΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟ ΕΔΑΦΙΚΟ ΕΝΑΕΡΙΟ ΚΑΙ ΘΑΛΛΑΣΙΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΩΣ ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

ΤΟΝΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ, ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΑ, ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ, ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.

ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ, ΘΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΧΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.

ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΜΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ!!!

ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΦΥΣΙΚΑ, ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ. Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ, ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΥΣΕΙΣ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΚΟΡΟ’Ι’ΔΙΑ, ΔΙΟΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΝΟΝΟ ΟΙ ΑΝΟΗΤΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΜΜΑ, ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΞΑΠΑΤΟΥΜΕ ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΠΑΤΗΣ. ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ Η ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ. ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΩΣ ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΩΣ ΔΗΜΟΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΤΕ ΩΣ ΔΗΜΟΣ, ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΜΕ ΤΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΗ ΚΑΙ ΕΞΕΙΔΗΚΕΥΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΕΙΑ ΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

ΤΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.

ΞΑΝΑΤΟΝΙΖΟΥΜΕ, ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟ ΠΡΟΤΑΓΜΑ ΚΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ  ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΦΥΣΙΚΑ ΟΤΑΝ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

ΞΑΝΑΤΟΝΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΚΑΤΑΚΤΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΝΟΥΜΕ Η ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ, ΚΑΝΤΕ ΟΛΟΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΣΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ, ΘΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΩΣ ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

ΛΑΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ

ΖΗΤΩ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s