ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ. ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΩΣΕΤΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ; ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΩΣΕΤΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΣΑΣ; ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΩΣΕΤΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΑΣ; ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΠΙΣΩ ΟΣΑ ΣΑΣ ΚΛΕΨΑΝΕ; ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ; ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ; ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ; ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ; ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΓΓΡΑΦΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΓΙΑ ΕΚΤΥΠΩΣΗ:

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΣΕ WORD

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΣΕ PDF

ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ, ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΕΜΒΟΥΝ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ.!!!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΘΑ ΜΑΣ ΕΝΩΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ, ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΜΕΓΙΣΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΑΞΙΩΜΕΝΟΙ ΩΣ ΙΔΙΩΤΕΣ Η ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΗ ΜΥΝΗΣΗ ΙΔΙΩΤΩΝ Η ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΧΩΡΙΣ ΑΞΙΑ. ΟΙ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΞΙΩΜΕΝΕΣ, ΔΙΟΤΙ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΝ ΙΔΙΩΤΕΣ ΩΣ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ, ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΞΙΑ. ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΤΗΝ  ΕΛΛΑΔΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΩΓΕΣ, ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΞΟΔΑ ΠΟΥ ΤΡΟΦΟΔΟΤΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΑ ΚΑΙ ΑΣΚΟΠΑ, ΖΗΜΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ, ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΙ ΜΕΓΙΣΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ, ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΙΔΙΩΤΕΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.

ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ, ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ, ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΟΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΑΣ, ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΤΟ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΣΤΙΣ ΕΦΟΡΙΕΣ, ΣΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ, ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΜΕ ΤΑ ΧΡΕΗ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΨΕΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.

ΤΟ ΕΚΤΥΠΩΝΟΥΜΕ, ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ, ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΡΩΤΟΚΟΛΟΥ, ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΜΕ ΟΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΕΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΜΕ!!! Η ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΑΚΥΡΩΣΟΥΜΕ.!!! ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ, ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΣΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΣΤΙΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΔΕΗ, ΤΕΒΕ ΟΑΕΕ, ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.

ΑΥΤΗ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΙΣΤΗ ΔΥΝΑΜΗ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΩΣ ΙΔΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΩΣ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΑΛΛΑ ΠΑΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ, ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΥΝΑΜΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ΥΠΕΡ ΜΑΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.

ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ, ΤΟΤΕ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΚΑΘΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΝΑΤΙΟΝ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ, ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΧΡΕΟΣ, ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΚΑΘΕ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΑΝΩ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ.

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΑΞΙΩΜΕΝΟΙ ΙΔΙΩΤΕΣ Η ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΑΓΩΓΕΣ ΧΩΡΙΣ ΑΞΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΝΕ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ.!!!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

ΤΥΠΩΣΤΕ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΓΓΡΑΦΟ.!!!

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ.!!!

ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.!!!

ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.!!!

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΣΕ WORD

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΣΕ PDF

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s