ΚΛΗΜΗΣ ΜΟΥΣΤΑΚΙΔΗΣ, ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ ΤΖΑΜΠΑΖΑΚΗ. ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ.

ΑΥΤΟΣ Ο ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟ, ΒΑΣΕΙ ΔΙΚΑΙΟΥ, ΓΡΑΠΤΩΝ ΚΑΙ ΗΘΙΚΩΝ ΝΟΜΩΝ

ΚΛΗΜΗΣ ΜΟΥΣΤΑΚΙΔΗΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ,

ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ ΤΖΑΜΠΑΖΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΧΑΤΖΗ

Εγώ ο Πολίτης της Ελληνικής Δημοκρατίας Κλήμης Μουστακίδης, ώς ένδειξη  Ηθους και Ανθρωπιάς, καλώ σε συμβιβασμό  τις παραπάνω συμπολίτισες κυρίες, για να αποσύρω κάθε μήνυση και αγωγή εναντίον τους και γενικά να ασκήσω ότι δυνατότητα έχω από τον νόμο, για να απαλλαχτούν και να μην τιμωρηθούν, με την προ’υπόθεση να δεχτούν τους όρους βάσει αμοιβαίου δικαίου,προστασίας αμοιβαίων δικαιωμάτων και ήθους που καταθέτω στη συνέχεια.

ΣΥΝΤΟΜΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΜΑΧΗ:

Με την κυρία Τζαμπαζάκη και την κόρη της Βασιλική, γνωριστήκαμε στον Πανελλήνιο Σύλλογο Αλληλοβοήθειας που ήμουν ιδρυτικό μέλος, αρχές του 2005, όταν ήρθε μαζί με την κόρη της, για να μας παρακαλέσουν να τις προσφέρουμε κάθε είδους φιλανθρωπική βοήθεια, διότι αντιμετόπιζαν σοβαρότατο και άμεσο πρόβλημα επιβίωσης οικογενειακώς.

Ετσι λοιπόν, δεχτήκαμε ολόψυχα να τις βοηθήσουμε ώς σύλλογος και εγώ προσωπικά με κάθε τρόπο, ηθικά και υλικά και τις βοηθήσαμε για πάνω απο 4 χρόνια με όλα τα μέσα, σώζοντας κυριολεκτικά τις ζωές τους και την οικογένειά τους.

Η κυρία Σπυριδούλα Τζαμπαζάκη, επί 5 χρόνια στον σύλλογο, ήταν συνέχεια μαζί μου, την βοηθούσα και ζούσαμε μαζί με συνέπεια όπως ήταν φυσικό, να δημιουργηθεί ερωτική σχέση μεταξύ μας.

Στην πορεία όμως, η κυρία Τζαμπαζάκη, μαζί με οικογενειακούς και ξένους συνεργούς της, εκμεταλεύτηκε την καλοσύνη μας, και έδειξε ανηθικότητα και αχαρηστία κατά των ευεργετών της, εμού και του Πανελλήνιου Συλλόγου Αλληλοβοήθειας

Ετσι λοιπόν για λόγους ήθους και ανθρωπιάς καλώ την κυρία Σπυριδούλα Τζαμπαζάκη, με τον βασικό όρο της αληθινούς και έμπρακτης δημόσιας μετάνοιας και συγνώμης από αυτήν πρός εμένα, να δηλώσει δημόσια, ΟΤΙ ΜΕΤΑΝΙΩΝΕΙ ΑΛΗΘΙΝΑ, ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΗΘΙΚΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΞΕΝΗΣΕ κατά του Πανελλήνιου Συλλόγου Αλληλοβοήθειας και εμού προσωπικά, να ΔΗΛΩΣΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΤΙ ΖΗΤΑΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, και να ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΨΥΧΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΣΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΑΜΕ ΣΕ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ, Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ και ότι ΑΠΟΣΥΡΕΤΕ ΚΑΘΕ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΙ ΑΓΩΓΗ, ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ.

ΕΠΙΣΗΣ ΔΗΛΩΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΗΜΟΣΙΑ, ΟΤΙ ΑΠΟΣΥΡΩ ΚΑΘΕ ΜΥΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΓΩΓΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΤΖΑΜΠΑΖΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΓΩΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΗΣΩ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ, ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΕΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ.

Επίσης για λόγους ΗΘΟΥΣ, αναγνωρίζω και εγώ τα λάθη που έκανα ώς ΘΥΜΑ ΣΑΣ λόγω της καλοσύνης μου, δηλαδή ότι παρά τον αγώνα που έκανα, δεν μπόρεσα να σταματήσω πλήρως τις ανήθικες πράξεις σας κατά του Πανελλήνιου Συλλόγου Αλληλοβοήθειας και κατά εμού προσωπικά.

ΔΗΛΑΔΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΑΙΡΗ ΧΡΟΝΙΚΑ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΜΟΥ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΟΤΡΕΨΩ ΠΛΗΡΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΛΟΣΥΝΗΣ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΑΧΑΡΗΣΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΗΘΙΚΟΤΗΤΑ ΣΑΣ, ΠΑΡ΄ΟΛΗ ΤΗ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΨΥΧΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΔΩΣΑ.

TEΛΟΣ, ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ και OI ΔΥΟ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΓΓΡΑΦΟ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟ, ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ, ΑΠΟΣΥΡΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΗΝΥΣΗ Η ΑΓΩΓΗ, Η ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ, ΕΣΕΙΣ ΩΣ ΚΥΡΙΑ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ ΤΖΑΜΠΑΖΑΚΗ, ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΗΘΟΥΣ ΣΑΣ ΠΡΟΣ ΕΜΕΝΑ, ΜΟΥ ΖΗΤΑΤΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ ΕΠΙ 4 ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΧΡΟΝΙΑ, ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΕΤΕ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ, ΩΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΣΑΣ, ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΥΕΡΓΕΤΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ.

ΕΓΩ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ ΤΗΝ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΓΙΑ ΤΟΤΕ, ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΟΤΡΕΨΩ ΠΛΗΡΩΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΗΘΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΕΜΟΥ, ΠΑΡΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΠΑΣΕΙ ΔΥΝΑΜΕΙ , ΚΑΙ ΖΗΤΑΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑΥΤΟ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟ, ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΗΘΟΥΣ ΣΑΣ, ΔΗΛΩΝΩ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΜΟΥ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΑΣ ΩΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΙΣΑ ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΚΑΘΕ ΕΝΟΧΛΗΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ, ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ. ΟΥΤΕ ΘΑ ΜΕ ΞΑΝΑΕΝΟΧΛΗΣΕΤΕ, ΟΥΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΗΣΩ, ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ, ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ

                                            ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ

Κλήμης                                                                          Σπυριδούλα

Μουστακίδης                                                             Τζαμπαζάκη

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s